tonegrover_mellomfjell.jpg

SAMTALER
MELLOM FJELL

Mennesker i alle kulturer har søkt fjell, for inspirasjon, som guide og som kilde til visdom. Fjell har spilt en stor rolle i vår historie, i litteratur, i kunst, - i manges drømmer, sjelefred og livsutfoldelse. Ragende over oss mennesker, gir de oss perspektiver, og klatrer vi på dem, gir de oss utsyn og frihetsfølelse. De er som arketyper av foreldre, beskyttere, forsvarere og venner.

Fjell kan være gode å ha rundt oss, når vi skal snakke om de viktige tingene i livet.

Fordi jeg selv trives så godt mellom fjell, har jeg også etablert praksis på Syndin i Valdres, der jeg er så ofte jeg kan.

Avdeling Valdres

Bor du i Valdresområdet, har hytte her eller bare liker deg best mellom fjell, har jeg en liten avdeling i Valdres, på Syndin i Vestre Slidre. Åpent mandager, andre tider kan også avtales. 

Kontoret ligger i høyfjellslandskap på Syndinstøga, med fantastisk utsyn og ro. Det er en helt privat inngang (ikke hovedinngangen), du sitter ikke på venteværelse, det er diskret og anonymt. Her tilbys terapisamtaler for par, familier og enkeltpersoner, samt coaching. Les mer under sidene om terapi og coaching.

Adresse: Syndinstøga, Midtre Syndin 1, 2973 Ryfoss. Det er ca 40 minutters kjøring fra Fagernes, veien er lett framkommelig hele året, og det er godt med parkeringsplasser utenfor.

Skulle du/dere ønske å kombinere med tur og overnatting, er det fine overnattingsmuligheter på Syndinstøga.

Link til Syndinstøga

avdvaldres_SH.jpg

 TONE GRØVER AS © 2016
∞  Slow Design Studio